Albert einstein college medisin yeshiva University propecia i norge reseptfrie cold sår medisinering

Arbeidsdagen til en geomatiker

Lurer du på hvordan hverdagen til en utvikler i geomatikkbransjen utarter seg?

Jeg heter Steffen og jobber som systemutvikler i Geodata. Som konsulent jobber jeg stadig på nye og spennende prosjekter. Akkurat nå jobber jeg for en norsk kommune, og hjelper de til å kunne tilby best mulig service for sine innbyggere ved hjelp av geomatikk. Samtidig forbereder jeg et innlegg jeg skal holde på Esri norsk brukerkonferanse i Oslo om utvikling av kartapplikasjoner med JavaScript.

Når jeg ikke jobber i team og knekker nøtter for våre kunder bruker jeg tiden til å holde meg oppdatert på de siste trendene innen utvikling og geomatikkbransjen. Om noen få uker reiser jeg til Palm Springs, California for å møte mange tusen likesinnende kartnerder på en utviklerkonferanse. Å være oppdatert på ny teknologi er viktig for å kunne lage de beste løsningene, og noe av det viktigste man gjør som utvikler.

Supertips! Følg #geomatikk på twitter for å komme i kontakt med teknologibevisste geomatikere.

// Steffen

_MG_5751