Albert einstein college medisin yeshiva University propecia i norge reseptfrie cold sår medisinering

Sommerjobb som geomatikkstudent

Hei! Jeg heter Anniken og studerer geomatikk 3.året ved NMBU. Da jeg begynte å studere visste jeg ikke helt hva jeg gikk til. Det som var viktig for meg var å være garantert jobb, studere noe realfaglig, og at det skulle være godt studentmiljø. Jeg er kjempefornøyd med valget jeg tok! Allerede etter 2.året fikk jeg sommerjobb som landmåler for Skanska Survey, et av Norges ledende firma innen oppmåling. Jeg ble veldig godt tatt imot og fulgt opp. I løpet av sommeren fikk jeg være med på målearbeid på bygg og vei, droneflygning og laserskanning. Jeg likte godt balansen mellom praktisk arbeid ute, og kontorarbeid inne. Læringskurven var bratt og jeg var enda mer motivert for studiene da høsten kom. Jeg tror mange kunne trives med å studere geomatikk, selv om ordet fortsatt er ukjent for de fleste.Anniken i Skanska