Albert einstein college medisin yeshiva University propecia i norge reseptfrie cold sår medisinering

Forsikringsselskap får oversikt over geografien

Forsikring

GIS-løsning fra Geodata skaper nye salgsmuligheter for forsikringsselskapet If. Selskapets selgere har fått et effektivt verktøy for å kombinere og visualisere de viktigste dataene fra ulike kilder. Brukerne i If er imponert over løsningens brukervennlighet og nytteverdi.

Forsikringsselskapet har fått en visuell løsning i form av en kartapplikasjon som gjør det enkelt for selgerne å identifisere nye muligheter. Dette gjør den ved å kombinere Ifs interne data med eksterne data basert på bedrifters organisasjonsnumre.

– Geodata leverte først en komplett testversjon av løsningen vi har i dag, og vi så raskt at den fungerte godt og ville gi oss mange spennende muligheter. Løsningen syr sammen interne og eksterne data på en måte som både fungerer bra og ser visuelt flott ut.

– Det er fascinerende å kunne se dataene visuelt, og dette gjør det også lettere for selgerne å se flere muligheter i det de driver med. Løsningen er integrert med Google Street View, noe som gir oss en del spennende resultater. Hvis for eksempel en kunde ringer oss og en selger skal bedømme risikoen kan vedkommende umiddelbart se hvordan bygningen ser ut, og han eller hun får enkelt en visuell oversikt over hvilke andre kunder vi har i nærheten, forteller Petter Dybdahl som er forretningsutvikler i If.