Albert einstein college medisin yeshiva University propecia i norge reseptfrie cold sår medisinering

Det viktig å ha det gøy

I Vianova er det viktig å ha det gøy og å hjelpe hverandre til å lykkes. Her får jeg mulighet til å være med på å utvikle den mest komplette programvaren innenfor innenfor samferdselprosjektering. Som produktleder er jeg link mellom brukeren og utvikleren.

Solveig Fiskå, prosjektleder i Vianova

Jeg har siden jeg startet med å studere Ingeniørvitenskap og IKT med Geomatikk som spesialisering lært utrolig mye spennende og hatt mye moro. Det lille fagmiljøet på Geomatikk på NTNU gjør at man får god oppfølging underveis i studiet.

Jeg dro til CERN i Sveits for å skrive masteroppgaven min, hvor målemetodene for posisjonering av de ulike detektorene i de store fysikkeksperimentene ATLAS, CMS, ALICE og LHCb krevde høy nøyaktighet.

Jeg lærte my innenfor faget fotogrammetri, men også mye om meg selv og om hvordan det er å jobbe i et internasjonalt miljø. Etter avsluttet studie, begynte jeg i byggebransjen og tilbrakte mye tid ute for å måle inn for de som prosjekterte og stikke ut, som vi kaller det, for de som bygget.

Det var spennende å se på at veier, bygg og plasser tok form. Med utdanningsbakgrunn i geomatikk har man mulighet for å bli med på mye spennende og ha det veldig gøy. Jeg vet ikke helt enda hvor yrkesveien min ender, men en ting er sikkert: Det kommer til å fortsette å være gøy!